package details

weight   :   2.31 kg
length   :   66.00 cm
width   :   12.00 cm
height   :   13.00 cm
find a store

description

universal tablet stand, height adjustable 68-144cm, with 360° spring loaded clamping system

The Boston IP-01 is a very convenient, simple and universal tablet holder (7-10.1 "), with a sturdy tripod and a black nylon carrying case. Music on old-fashioned paper is slowly but surely disappearing. Musicians of all stripes increasingly opt for example, an iPad or another tablet to read from during their performances and/ or rehearsals. And why not? Not bothered by the wind, moisture or the dark and optically they can also get a lot from it. The tablet's easy clamping and suspension system makes it much easier to place in the holder. The stand is adjustable in height and so is the screen both horizontally and vertically to be able to put down and adjust the viewing angle as desired. In short, you will also receive a nylon bag to protect all aspects of the IP-01. The carrying case has a shoulder strap that is functional and something you can also wear over your shoulder. For people who have no TV in the bedroom and instead just a tablet, the Boston IP-01 can also be easily set as a height-adjustable television. Just an idea ...

omschrijving

universeel tablet statief, in hoogte verstelbaar 68-144cm, met geveerd klemsysteem

De Boston IP-01 is een zeer handige, eenvoudige en universele tablethouder (7-10.1”), met stevig statief en een zwarte nylon draagtas.

Bladmuziek op het 'ouderwetse' papier is langzaam maar zeker aan het verdwijnen. Musici van allerlei pluimage kiezen steeds vaker voor bijvoorbeeld een Ipad of een andere tablet om hun partijen van te lezen tijden optredens en/of repetities. En waarom ook niet? Geen last van de wind, vocht of het donker en optisch gaat men er ook een stuk op vooruit.

De tablet is met het klem- en veersysteem makkelijk in de houder te plaatsen. Het statief is in hoogte verstelbaar en uiteraard is het scherm zowel horizontaal als verticaal neer te zetten en is de kijkhoek naar wens aan te passen.

Kortom, met de IP-01 kun je alle kanten op en om het geheel af te maken krijg je er een nylon draagtas bij, ter bescherming van de IP-01 zelf, maar uiteraard ook om andere spullen/instrumenten te beschermen tegen de uitstekende delen en het metaal van de IP-01. De draagtas is voorzien van een functionele schouderriem die zowel dragen als het over de schouder meenemen vergemakkelijkt.

Voor mensen die geen televisie op de slaapkamer hebben maar wel een tablet, is de Boston IP-01 ook makkelijk in te zetten als een in hoogte te verstellen televisie. Zomaar een idee...

media